Welkom bij Heikodiensten

We strive for excellence in everything we do.

We streven naar uitmuntendheid in alles wat we doen.

  • Veel gestelde vragen

Zorg goed voor uw auto in de garage en de auto zorgt onderweg voor u.

Ontdek de beste voertuigdiensten bij Heikodiensten! Van onderhoud en reparatie tot het wassen en poetsen van jouw auto: bij Heikodiensten staan ervaren en deskundige medewerkers voor je klaar om jouw voertuig weer als nieuw te maken. Ook bieden ze onderdelen en accessoires aan, en regelen ze schadeherstel. Bij Heikodiensten staat klanttevredenheid voorop, dus kom langs en ontdek waarom ze zo populair zijn!

 
service-1

Algemene monteur

Onze Algemene monteur is jouw partner in voertuigonderhoud. Met jarenlange ervaring, passie voor het vak en altijd up-to-date met de nieuwste ontwikkelingen, zorgt onze monteur voor kwaliteit en klanttevredenheid. Of je nu een kleine reparatie of groot onderhoud nodig hebt, onze betrouwbare en snelle service zorgt ervoor dat jouw voertuig altijd in topconditie blijft. Maak vandaag nog een afspraak en ontdek waarom onze Algemene monteur zo populair is onder klanten!

Machinebouw

Wij maken jouw droommachine werkelijkheid met onze Machinebouw diensten! Onze deskundige en gepassioneerde engineers hebben jarenlange ervaring en expertise in machinebouw. Of je nu een op maat gemaakte machine voor jouw bedrijf of een speciaal project nodig hebt, wij bieden een oplossing op maat. Met aandacht voor detail en kwaliteit, zorgen wij voor een betrouwbare en snelle service met korte doorlooptijden. Maak vandaag nog een afspraak en ontdek hoe wij jouw droommachine kunnen realiseren!

Automonteur

Onze Automonteur zorgt voor veiligheid en betrouwbaarheid op de weg. Met jarenlange ervaring en passie voor het vak bieden wij snelle en betrouwbare service voor jouw auto, of het nu gaat om een kleine reparatie of groot onderhoud. Wij zijn hier voor je in elk mogelijkheid!

Onderhoud monteur

Onze Onderhoud monteur is de sleutel tot jouw probleemloze en duurzame installaties. Met passie voor technologie en een schat aan ervaring, biedt onze monteur betrouwbare en efficiënte oplossingen voor al jouw onderhoudsvragen. Onze monteur staat voor je klaar om jouw installaties in topconditie te houden!

Frequently asked questions

Veel gestelde vragen

sponsor-1
sponsor-2
sponsor-3
sponsor-4
sponsor-5

Bescherm jouw auto met onze autokeringen!

Leden van het team

Cheryl Dobson
Cheryl Dobson
Automonteur
Andrew McNiel
Andrew McNiel
Automonteur
Kristopher Wagner
Kristopher Wagner
Diesel Monteur
Jonas Case
Jonas Case
Onderhoudsmonteur